Voorstelling

Toe aan een opfrissing van uw interieur?

E.Baillien B.V.B.A.

Toe aan een opfrissing van uw interieur?

Laat u dan inspireren door decoratiespeciaalzaak E. Baillien bvba uit Opgrimbie-Maasmechelen. Dat vernieuwde onlangs de winkel van top tot teen, om u nog meer ideeën aan te reiken voor het inrichten en decoreren van uw woning.
E. Baillien is actief in alles wat in verband staat met afwerking en is door de jaren van familiezaak uitgegroeid tot een serieuze onderneming met ongeveer 100 man personeel. Geen karwei is te groot voor deze specialisten!
In de winkel kunt u verf, behang, laminaat, parket, tegels, gordijnen, kussens, tafellakens en veel meer kiezen uit de collecties van diverse toonaangevende merken. In iedere prijsklasse vindt u wel iets dat beantwoordt aan uw persoonlijke smaak. Kiest u bijvoorbeeld voor een nieuwe vloer, dan kunt u ervoor opteren die te laten plaatsen door de ervaren vaklui van E. Baillien. Maar ook voor de doe-het-zelvers zijn er allerlei mogelijkheden.
De schrijnwerkerij neemt alle maatwerk voor in huis op zich: van een volledige keuken tot een garderobekast. Handig: u kunt rekenen op vaklui van hetzelfde niveau voor al op werken in huis. Of het nu gaat om een nieuwe verflaag in de woonkamer of een mooie dressing in de slaapkamer. Alles wordt tiptop afgewerkt.
Voor de medewerkers van E. Baillien is er één vaste waarde: de klant staat centraal. Daarom wordt er steeds naar gestreefd de mensen zo goed mogelijk te kunnen helpen, onder meer door de keuze voor kwaliteitsproducten, een goede kennis van het assortiment en een steeds vernieuwend aanbod. Een vakkundig advies is dus een van de sterkste punten van E. Baillien bvba.
Wij hopen dat u na deze beknopte kennismaking met veel plezier door onze website zal surfen en rekenen er op om ook u snel tot ons tevreden cliënteel te mogen rekenen. Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende prijsofferte.