In de media

In de media

De nieuwe bedrijfshal van E. Baillien Woninginrichting en Schilderwerken in Maasmechelen valt op door de rode sandwichpanelen in de uitstekende voorgevel. Dit rood vormt een groot contrast met de metaalkleurige wanden voor de rest van de buitenmuren. Leuk detail: de rode en metaalkleuren komen ook in de binnenafwerking terug. De firma Baillien stond overigens zelf in voor de volledige afwerking van het interieur. Baillien woninginrichting en schilderwerken telt 45 werknemers, waaronder een 30-tal schilders en verder vloerbekleders, gipskartonplaatsers, schrijnwerkers, stiksters en bedienden. Vader Baillien is in Opgrimbie, waar nu nog een van hun twee woonwinkels ligt, begonnen.

Steps, ontdek Maasland Baillien interieur en ToBe interieur

Social Media campagne

https://www.facebook.com/STERCK.Limburg/STERCK. TV Baillien

Voor een totaalinterieur onder één dak kan je terecht bij Baillien. Met een efficiëntere planning, zijn jouw projecten op kortere termijn afgewerkt.
Waar je ze vindt? De decoratiewinkel in Opgrimbie helpt je met gordijnen, behang en verf. In de toonzaal To Be in Maasmechelen staan interieurarchitecten klaar om je te begeleiden met je keuken, badkamer en dressing.

Zie ook op facebook en LinkedIn

Baillien testimonial Vatana

STERCK. TV Baillien

E. Baillien verzorgt uw project tot in de puntjes! Op korte zijn hebben ze de totale interieurinrichting van de nieuwe Vatana vestiging te Overpelt gerealiseerd. Zie hier het resultaat.

Testimonial artikel in het Sterck Magazine

Schoonmaaktopper & interieurspecialist

"De keuze voor dit dubbelinterview lag voor de hand: Vip Clean. Zij reinigen woningen na een brand voor verzekeringsmaatschappijen. En om uw interieur nadien weer piekfijn te maken, doen zij een beroep op ons. Tot voor kort waren we elkaars klanten, nu zijn we vennoten." Aan het woord is Jan Baillien, zaakvoerder van e.baillien, dé onestopshop voor interieurprojecten.

Lees meer