You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Laden...

Over ons

Bij To Be kunt u terecht voor de uitvoering van volledige interieurprojecten, zowel nieuwbouw als renovatie. Samen met onze interieurarchitecten wordt uw droominterieur vakkundig besproken zodat er een ontwerp tot stand kan komen dat volledig naar uw wens is. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkprojecten en benaderen iedere uitdaging met een frisse blik. De uitvoeringswerken door onze vakmensen en de productie in onze eigen schrijnwerkerij worden steeds nauwkeurig opgevolgd. Breng zeker een bezoek aan onze inspirerende toonzaal om u te laten adviseren door onze interieurarchitecten.
Onze werkwijze


Kennismakend gesprek

Tijdens onze eerste afspraak, die geheel vrijblijvend is, kan u uitgebreid vertellen over uw interieurproject. We luisteren naar uw noden en wensen. Indien u ook de nodige afmetingen en foto's meeneemt van de aan te pakken ruimte, kunnen we alvast samen bekijken hoe het project vorm kan krijgen. 

Ramingsprijs

Afhankelijk van de aard en schaal van het project kunnen wij aan de hand van reeds opgemaakte schetsen en / of plannen een eerste prijsindicatie opstellen. Zo heeft u op voorhand een goede indicatie of uw interieurdromen ook financieel realiseerbaar zijn. 

Voorontwerp

Er wordt een studiecontract opgesteld. We stellen enkele voorontwerpen op die samen grondig besproken worden. Indien nodig komen wij ter plaatse de nodige maten opmeten. Aan de hand van 3D beelden, productkeuze en materiaalstudie begint uw project nu echt vorm te krijgen.

Definitief ontwerp

Het gekozen ontwerp wordt volledig uitgewerkt. Fotorealistische 3D-beelden woren opgesteld en u ontvangt een gedetailleerde offerte. 

Uitvoering

U ontvangt een heldere planning ruim voor wij starten met de uit te voeren werken. We volgen de werken van uw project nauwgezet op. In iedere fase van de werf staan wij klaar om uw vragen te behandelen. 

Recente projecten

Wil je graag meer weten?

Onze medewerkers

Maak kennis met het team achter ToBe -  elk met eigen talent en specialisatie.

ADRES
Rijksweg 638, 3630 Maasmechelen
TELEFOON
+32 89 73 23 21
E-MAIL
info@tobe-interieur.be
WE ZIJN OPEN

Enkel op afspraak.

SLUITINGSDAGEN


CONTACTFORMULIER