SchilderwerkenDe schilderwerken omvatten alle binnen- en buitenschilderwerken, spuit- en schildertechnieken, structuurverven, industriële schilderwerken en decoratieschilderingen.

Onze produkten

Verf:
De winkel in Opgrimbie bezit een eigen kleurstudio met verfmixers waarmee de verf onmiddellijk wordt aangekleurd in de tint die u hebt gekozen uit de duizenden verschillende mogelijkheden.

In Opgrimbie en Maasmechelen kunnen alle soorten verf (latex,acryl, lakken...) van Trimetal, Levis en het exclusieve Artitude by Levis worden aangekleurd.

Uit een volledig gamma van houtveredelingsprodukten kiest u de kleur die uw buitenschrijnwerk het beste tot zijn recht laat komen.

Naast de verven en vernissen kunt u bij ons ook terecht voor elk stuk gereedschap zoals verfborstel, verfrollen, plamuurmessen, kitpompen,... en alle hulpmiddelen zoals schuurpapier, overschilderbare acrylaatkit, plakband, afdekfolie,... die u voor uw klus nodig heeft.

Kleuren:
Als echte kleurenspecialist heeft E. Baillien een enorm aantal soorten verf voor u. De winkel heeft nu als enige in het Maasland ook een afdeling met Artitude van Levis, een collectie bestaande uit 224 tijdloze kleuren. Alle verven worden aangemaakt in de eigen verfmixer. E. Baillien heeft steeds alle Levisverven in voorraad, maar ook Trimetal, Sigma, Boss, Sikkens en Sittol zijn beschikbaar.