In de media

In de media

De nieuwe bedrijfshal van E. Baillien Woninginrichting en Schilderwerken in Maasmechelen valt op door de rode sandwichpanelen in de uitstekende voorgevel. Dit rood vormt een groot contrast met de metaalkleurige wanden voor de rest van de buitenmuren. Leuk detail: de rode en metaalkleuren komen ook in de binnenafwerking terug. De firma Baillien stond overigens zelf in voor de volledige afwerking van het interieur. Baillien woninginrichting en schilderwerken telt 45 werknemers, waaronder een 30-tal schilders en verder vloerbekleders, gipskartonplaatsers, schrijnwerkers, stiksters en bedienden. Vader Baillien is in Opgrimbie, waar nu nog een van hun twee woonwinkels ligt, begonnen.

Baillien testimonial Vatana

STERCK. TV Baillien

E. Baillien verzorgt uw project tot in de puntjes! Op korte zijn hebben ze de totale interieurinrichting van de nieuwe Vatana vestiging te Overpelt gerealiseerd. Zie hier het resultaat.

Testimonial artikel in het Sterck Magazine

Schoonmaaktopper & interieurspecialist

"De keuze voor dit dubbelinterview lag voor de hand: Vip Clean. Zij reinigen woningen na een brand voor verzekeringsmaatschappijen. En om uw interieur nadien weer piekfijn te maken, doen zij een beroep op ons. Tot voor kort waren we elkaars klanten, nu zijn we vennoten." Aan het woord is Jan Baillien, zaakvoerder van e.baillien, dé onestopshop voor interieurprojecten.

Lees meer

Jonge Vlaamse aannemer 2011

Jan Baillien bekroond tot Jonge Vlaamse aannemer 2011

Op donderdag 29 september 2011 werd zaakvoerder Jan Baillien bekroond tot Jonge Vlaamse aannemer 2011

Lees meer

Coox Motors opent opmerkelijke showroom in Lanklaar

Baillien - schilderwerken en tapijt

E.Baillien gaf het gebouw zijn eindlaag. Concreet betekent dit de schilderlaag op de wanden en plafonds in gipskarton en de tapijtvloeren op de verdieping. “Voor het schilderwerk was het belangrijk dat we rekening hielden met de lichtinval. Het uitzicht moest egaal en strak ogen. Daar hebben we heel veel zorg aan besteed. Voor de tapijtafwerking viel de keuze op een Domo-tegel. Het tapijt draagt tegelijkertijd bij aan het akoestisch comfort in de ruimtes,” stelt Jan Baillien. Belangrijk voor E.Baillien is dat de firma als laatste op het toneel verscheen en heel flexibel moest werken omdat andere aannemers nog de laatste loodjes legden.

Lees meer